La Floresta Parla demana al consistori que escolti els veïns per al Pla de Millora


Temes relacionats

Casajoana defensa el caràcter participatiu del Pla de Millora de la Floresta (14/abr/14)

La Floresta demana a l'Ajuntament que escolti els veïns sobre el Pla d'Asfaltat (23/mar/14)


  • Comparteix:

Moment de l'entrega de les al·legacions

Moment de l'entrega de les al·legacions

L'associació La Floresta Parla ha presentat aquest dilluns al·legacions al Pla de Millora del districte i ha demanat a l'Ajuntament que l'aturi temporalment. Les al·legacions, avalades per més de 200 signatures, sol·liciten que es dugui a terme un procés de participació entre els veïns abans de licitar les obres i no després, tal com ho ha previst el consistori.

Els veïns consideren que, una vegada licitades les obres, serà molt difícil canviar el projecte de pavimentació i que el procés de participació només permetrà incorporar-hi lleugeres modificacions. Tot i que no estan en contra del Pla de Millora, els florestans demanen que es respectin els criteris dels veïns a l'hora de dur-lo a terme. També demanen que es reguli la velocitat de les vies asfaltades, es garanteixi la seguretat i es respecti l'entorn natural del Parc de Collserola.

Per tots aquests motius, La Floresta Parla ha recollit signatures durant aquest cap de setmana i ha elaborat les al·legacions al projecte, que han presentat aquest dilluns al consistori. Un dels membres de l'entitat, Juan Gamero, ha insistit a Cugat.cat que ells no rebutgen el Pla de Millora sinó que demanen que la seva opinió sigui escoltada per l'Ajuntament.

Juan Gamero

Volem que s'apliquin les millores a la Floresta però amb els criteris dels veïns. No es poden adoptar els mateixos criteris a la Floresta que al centre de Sant Cugat.


El Pla de Millora preveu actuar sobre el 75% dels carrers pendents de pavimentar de la Floresta i té un cost de 2'5 milions d'euros, que assumeix íntegrament l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.