El 3r Mercat Solidari de Petits Músics del Món recapta per al Model Choir


  • Comparteix:

Imatge del cartell / Foto: Petits Músics del Món

Imatge del cartell / Foto: Petits Músics del Món

Petits Músics del Món organitza aquest dissabte a la plaça d'Octavià el Mercat Solidari, una iniciativa que compta amb la implicació de famílies santcugatenques. El mercat, que comença a les cinc de la tarda, arriba a la seva 3a edició i destinarà els diners recaptats al Model Choir de Malawi, que està de visita a Sant Cugat.

Les famílies col·laboradores són les encarregades d'organitzar parades de venda d'objectes. La recaptació es destinarà a finançar l'estada del Model Choir de Malawi, que passa uns dies a Sant Cugat convidat per Petits Músics del Món. El director de Petits Músics del Món, Martí Marín, ha destacat al magazín Sant Cugat a fons - Matins en Xarxa que l'ONG treballa per millorar l'educació musical del país amb els fons que recapten durant l'intercanvi.

Martí Marín

L'educació musical és un somni a Malawi. Allà tenen molta música però molts menys recursos.


La formació oferirà a les sis de la tarda una actuació per mostrar la seva música. Es tracta d'un cor mixt d'adults que pertany al Centre Crossroads Malawi, amb el qual col·labora l'entitat santcugatenca.

D'altra banda, els membres del cor també estan duent a terme durant aquestes setmanes tallers i xerrades de sensibilització a diferents centres educatius. Les escoles La Floresta, Turó de Can Mates, Gerbert d'Orlhac, Catalunya, Avenç i L'Olivera, a més dels instituts Joaquima Pla Farreras i Arnau Cadell, són els espais que visitarà el cor. L'objectiu és que l'alumnat santcugatenc conegui la música de Malawi i les condicions econòmiques, polítiques i socials d'un país tan diferent.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.