Els Castellers de Sant Cugat volen arribar als 300 membres


  • Comparteix:

Una actuació dels Castellers a Sant Cugat

Una actuació dels Castellers a Sant Cugat

Els Castellers de Sant Cugat volen continuar creixent com a entitat i per això des de fa uns mesos tenen engegada una campanya per arribar als 300 membres. L'objectiu és poder consolidar els castells que ja ha assolit la colla i fer-ne de nous.

Els Gausacs compten actualment amb uns 200 membres, una xifra que volen augmentar fins als 300. Per això l'anterior junta va engegar la campanya 'Wanted' per sumar adhesions, una iniciativa que manté la junta actual, encapçalada per Cristina Jiménez.

La presidenta dels camises verdes ha explicat que la intenció de la junta és continuar la línia de l'anterior i potenciar sobretot la implicació dels membres de l'entitat, a més d'aconseguir gent nova.

Cristina Jiménez

És una campanya que continua la tasca de la junta anterior. Es tracta de aconseguir gent per consolidar els castells i fer-ne de nous.


En aquesta línia, la colla ha viatjat el cap de setmana passat a Euskadi convidats per la plataforma Gure Esku Dago (És a les nostres mans). Els Gausacs han participat a diversos actes culturals i han ofert dues actuacions. Jiménez creu que ha estat molt positiu aquest viatge dels Gausacs.

Cristina Jiménez

Tothom estava contentíssim. Ens han tractat molt bé i vam tenir moment per a tot. Ha sigut molt positiu.


A més de Jiménez, la junta de Castellers està formada per Roger Mora, Jordi Ruiz, Nacho Ferrer i Toni Castanyer a la part tècnica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.