Més de 300 santcugatencs recorden el martiri de Jesús amb el Via Crucis


  • Comparteix:

El Via Crucis a la seva sortida del Monestir

El Via Crucis a la seva sortida del Monestir

Els 16 Portants del Sant Crist de Sant Cugat han recorregut aquest divendres els carrers del centre de la ciutat en una nova edició del Via Crucis de Divendres Sant. A les nou del matí, la talla ha sortit de l'església del Monestir i durant una hora han representat les 14 estacions de la passió de Crist. Més de 300 santcugatencs s'han sumat a la processó.

A les nou del matí, els 16 portadors d'enguany, quatre nous respecte l'any passat, han carregat la talla que ha seguit el recorregut habitual que la portat de la plaça d'Octavià fins a la plaça de Sant Pere, passant pel carrer Major. Després, ha seguit pel carrer de Sabadell fins a la plaça de Pep Ventura. Des d'allà han tornat cap a la plaça d'Octavià enfilant pel carrer de Sant Esteve i després la Plana de l'Hospital.

Durant aquest trajecte s'han escenificat les 14 estacions de la Passió de Crist, és a dir, el camí que va seguir Jesús fins a la creu. El president del Cos de Portants del Sant Crist de Sant Cugat, Pere Pahissa, ha explicat a Cugat.cat que enguany hi hagut la incorporació de quatre portants nous. En aquest sentit ha fet una valoració de l'acte i de que el públic no hagi minvat.

Pere Pahissa

Faig una valoració positiva perquè hi ha noves incorporacions al cos i el públic no ha minvat.


El recorregut del Via Crucis dura aproximadament una hora i ha comptat amb la participació de més de 300 persones.

La processó ha comptat amb la col·laboració de la Policia Local i Protecció Civil que han vetllat per la seguretat dels participants.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.