Bárbara Ortuño
Són xais que han mamat de les seves mares amb una concentració molt alta i això li dóna el gust. També segueix criteris ecològics i és saludable.
Tot i que la producció és limitada, DePastura ja ha posat en marxa les 1es Jornades Gastronòmiques de Xai de Collserola. 13 restaurants del Vallès oferiran del 26 d'abril al 4 de maig plats elaborats amb aquesta carn. Ortuño ha avançat a Cugat.cat que és una proposta amb voluntat de continuïtat i, fins i tot, d'incorporar establiments santcugatencs.
Bárbara Ortuño
Aquestes són les primeres jornades, que es repetiran. El nostre interès és estendre-ho a les poblacions del parc.
La tasca de DePastura va més enllà de la promoció i comercialització entre particulars de carn de proximitat, ja que també venen vedella de Montserrat. DePastura també ofereix un model de gestió d'aquests espais que tenen pasturatge. De fet, la voluntat del Consorci del Parc de Collserola és estendre l'experiència del xai de Collserola a altres productes agropecuaris presents a la serra.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.