El grup d'artistes Artde4 crea els trofeus de la Marxa a partir de material reciclat


Temes relacionats

El bon funcionament de la 56a Marxa consolida el format matinal ( 7/abr/14)

Cugat.cat repassa la història de la Marxa Infantil ( 6/abr/14)

El Punt Verd del centre suma un espai per potenciar l'ús artístic de les deixalles (23/nov/13)


  • Comparteix:

Les peces s'han presentat aquest dimarts en presència de les autores

Les peces s'han presentat aquest dimarts en presència de les autores

Les parelles que siguin més regulars a la 56a edició de la Marxa Infantil rebran com a trofeu una obra d'art creada a partir de material reciclat pel grup d'artistes Artde4. Són peces construïdes a partir de residus, sabates i troncs, recuperats del Punt Verd de Sant Cugat.

Donar una nova vida al residus. Aquest és un dels objectius que ha guiat la col·laboració entre l'Ajuntament, l'organització de la Marxa, el Punt Verd i el grup d'artistes santcugatenques. 12 figures que representen l'amistat i la col·laboració que hi ha entre les parelles parelles que participen. Ho ha explicat la membre del grup d'artistes Sílvia López durant la presentació celebrada aquest dimarts.

Sílvia López

Volem transmetre l'amistat que hi ha a la Marxa a través d'aquestes sabates. Hi ha talons i i altres parts del calçat. És com un joc.


El coordinador de la proposta, Silvano Bendinelli, ha agraït l'aportació de les artistes i ha destacat l'originalitat de la proposta.

Silvano Bendinelli

Els guanyadors s'emportaran un premi més original que el trofeu de llautó. Així premiarem als més regulars, no als que més corren.


El material ha estat recupera a través de l'espai de creació del Punt Verd del centre de la ciutat. La tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, ha explicat que amb aquesta iniciativa es vol convèncer a la ciutadania de la necessitat de donar una nova utilitat als residus.

Cristina Paraira

Els residus també són recursos. En aquest cas els hem aprofitat per crear art.


Els trofeus estaran exposats a l'Oficina Sostenible, ubicada a la plaça de Barcelona, fins el 9 de maig, el dia abans del lliurament dels premis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.