Les Jornades Sanitàries del Vallès, aquest divendres i dissabte a Sant Cugat


  • Comparteix:

Les jornades tenen lloc a l'Escola Municipal Victòria dels Àngels

Les jornades tenen lloc a l'Escola Municipal Victòria dels Àngels

Sant Cugat acull aquest divendres i dissabte les 33es Jornades Sanitàries del Vallès, que se centraran en l’ús de les tecnologies de la informació al sistema de salut. Organitzat per la Filial del Vallès Occidental de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears, l'acte tindrà lloc a l'Escola Municipal Victòria dels Àngels.

Les jornades són un espai de reflexió amb les oportunitats i els avantatges que les tecnologies de la informació i de la comunicació (TIC) ofereixen als professionals sanitaris i als pacients com eix temàtic. La iniciativa presentarà experiències com el seguiment telemàtic dels pacients, les TIC en salut mental i la promoció de la salut.

Les jornades acabaran dissabte al migdia amb la conferència 'La domesticació de les noves tecnologies', a càrrec del sociòleg terrassenc Salvador Cardús.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.