Els santcugatencs se sumen a la manifestació massiva del Passeig de Gràcia de Barcelona


  • Comparteix:

L'alcalde, acompanyat de diversos regidors, també es va sumar a la manifestació

L'alcalde, acompanyat de diversos regidors, també es va sumar a la manifestació

Els santcugatencs s'han sumat una vegada més a les mostres de rebuig contra els atemptats de dijous a Madrid. Molts veïns de la nostra ciutat van participar a la manifestació que va omplir el passeig de Gràcia de Barcelona. L'alcalde de Sant Cugat, acompanyat d'una delegació de regidors del consistori, ha valorat molt positivament la resposta dels catalans per dir no al terrorisme.

El Passeig de Gràcia de Barcelona es va omplir de gom a gom amb més d'un milió i mig de persones que van voler manifestar-se en contra del terrorisme i mostrar el seu suport i solidaritat amb les víctimes dels atemptats de Madrid i amb les seves famílies. Enmig d'aquest mar de gent, també van ser molts els santcugatencs que van participar en aquesta manifestació massiva, i continuar mostrant la seva indignació per la barbàrie terrorista.

Moments de silenci colpidors, interromputs només per aplaudiments solidaris, van marcat aquest acte a la capital catalana. I és que des de l'organització es va donar una consigna clara: mantenir un silenci respectuós amb les víctimes. Un silenci que només es va veure interromput en alguns moments per crits "d'assassins" i en algun cas "d'ETA No", i que els propis manifestants van fer callar.

Per a l'alcalde de Sant Cugat, que va assistir a la manifestació amb diversos regidors del consistori, cal valorar molt positivament la resposta de Catalunya, que ha demostrat a Madrid que els catalans estan al seu costat i al costat de les víctimes.

Lluís Recoder

El Passeig de Gràcia estava ple de gom a gom. I aquest era l'objectiu, que Madrid i les famílies de les víctimes veiessin que a Catalunya estem amb ells.


Per la seva banda, també els veïns de la nostra ciutat fan una valoració positiva de la manifestació, que a molts els va impressionar pel silenci que va protagonitzar-la. Escoltem alguns testimonis.

santcugatencs

Es va respectar molt el silenci. Va estar molt bé.


Coicindint amb l'anunci fet en nom d'ETA, que assegura estar al marge dels atemptats, els santcugatencs també han volgut opinar sobre l'autoria dels fets, i sobre el que molts consiederen una estratègia política del govern central d'amagar la veritat fins passades les eleccions.

Santcugatencs

No estic d'acord amb l'actitud del govern central que no diu qui ha estat fins passades les eleccions, i estic segur que ja ho saben.


Recordem que la Junta de Portaveus del consistori havia emès un comunicat convidant a tots els santcugatencs a sumar-se a la manifestació de Barcelona. Igualment, tots els grups polítics amb representació municipal han acordat presentar una moció institucional al ple de dilluns en contra del terrorisme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.