L'AMPA de l'escola Europa recapta 10.000 euros amb seu 7è sopar solidari


Temes relacionats

L'AMPA de l'Escola Europa dedica el sopar solidari al projecte 'Gotes per al Níger' (25/abr/14)


  • Comparteix:

L'alcaldessa Mercè Conesa ha donat suport a l'AMPA en el seu 7è sopar solidari

L'alcaldessa Mercè Conesa ha donat suport a l'AMPA en el seu 7è sopar solidari

L'Europa International School calcula que ha recaptat aquest divendres 10.000 euros amb el seu 7è sopar benèfic. L'Associació de Mares i Pares (AMPA) de l'escola, organitzadora de la iniciativa, destinarà els beneficis al projecte d'Unicef 'Gotes pel Níger', centrat a aconseguir aigua potable i vacunes infantils.

La cita ha aplegat aquest divendres unes 125 persones a l'Hotel Sant Cugat, entre elles la presidenta d'Unicef de Catalunya, Anna Folch; l'alcaldessa, Mercè Conesa, i la regidora d'Educació, Esther Salat.

L'acte ha comptat amb una subhasta d'obres d'art cedides per diferents artistes, a més d'una rifa de productes oferts pel comerç de Sant Cugat. L'associació, que cada any organitza aquesta trobada a favor d'una causa solidària diferent, pretén enguany ajudar els infants del Níger amb un programa que faciliti l'accés a l'aigua potable i a les vacunes infantils.

Aquest sopar benèfic se suma a tot un conjunt d'activitats solidàries que l'escola duu a terme durant tot el curs escolar per conscienciar els alumnes de l'importància de l'aigua potable i la sanitat per als infants. Alguns exemples són el reciclatge d'uniformes i la venda de llibres per Sant Jordi, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.