La primera trobada a l'Estat espanyol de Scottish Terrier serà a Sant Cugat


  • Comparteix:

La trobada comptarà amb propietaris i gossos Scottish Terrier /  Foto: Mercedes Rubio

La trobada comptarà amb propietaris i gossos Scottish Terrier / Foto: Mercedes Rubio

Sant Cugat serà l'escenari de la primera trobada de propietaris i gossos de la raça Scottish Terrier, que tindrà lloc dissabte vinent a dos quarts d'onze del matí a l'Hípica Can Caldés. La iniciativa, que comptarà amb participants d'arreu de l'Estat espanyol, pretén estrènyer vincles entre els assistents i donar a conèixer aquesta raça.

La jornada començarà amb un passeig per la ciutat des de Can Caldés, passant per l'avinguda de Pla del Vinyet, la Rambla del Celler, el passeig de Francesc Macià, la plaça del Rei i la plaça d'Octavià. La responsable i impulsora de la iniciativa, Mercedes Rubio, ha explicat a Cugat.cat que han escollit Sant Cugat perquè és una ciutat idònia per passejar amb els animals, ja que disposa de moltes zones verdes i amplis espais.

Mercedes Rubio

De seguida vaig pensar que Sant Cugat era el lloc perfecte. Vaig pensar en el Monestir, en les passejades per la ciutat i vaig pensar que seria divertit. Perquè és una cosa espectacular el fet de veure tants gossos de la mateixa raça passejant pel poble.


Els assistents compartiran un dinar de germanor a dos quarts de tres del migdia a l'Hípica Can Caldés. A la tarda, un professional oferirà una conferència sobre com pentinar i preparar aquests gossos per a concursos d'estètica. El ponent també farà una demostració en directe i donarà consells sobre la cura dels animals. Segons Rubio, la trobada espera reunir una vintena de persones amb les seves respectives mascotes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.