Sant Cugat reclama la seva part de l'ermita de la Salut


Temes relacionats

L'alcalde del Papiol afirma que la vinculació de Sant Cugat i Valldoreix amb l'ermita de la Salut és només 'sentimental' ( 8/oct/10)

La Generalitat situa l'ermita de la Salut només al terme municipal del Papiol ( 8/oct/10)


  • Comparteix:

Imatge de l'ermita de la Salut

Imatge de l'ermita de la Salut

La ciutat rebutja la delimitació amb el terme municipal del Papiol que atorga a aquest municipi veí la totalitat de l'ermita de la Salut. El regidor d'Urbanisme ha avançat durant el ple d'aquest dilluns que l'Ajuntament batallarà perquè es mantingui la delimitació com fins ara, que partia l'ermita entre els dos municipis.

El ple municipal ha donat el vistiplau per unanimitat a la proposta d'acords de l'expedient de delimitació entre els termes municipals de Sant Cugat i el Papiol.

En aquest sentit, els grups municipals s'han posicionat a favor de reclamar una part de l'ermita de la Salut, que s'ubica entre Valldoreix i el Papiol. De fet, el regidor d'Urbanisme, Pere Casajoana, ha assegurat que l'Ajuntament no acceptarà que l'ermita s'ubiqui íntegrament al Papiol i que si cal arribaran a presentar un contenciós, ja que forma part del patrimoni de la ciutat.

Pere Casajoana

Ha de mantenir la delimitació que es va fer en el seu dia i partia l'ermita pel mig. No acceptarem mai que l'ermita sigui íntegrament del Papiol i anirem fins on faci falta .


El ple municipal ja ha donat llum verda en altres sessions als expedients de delimitació amb els municipis veïns que corregeixen les actes de 1917, però el cas del Papiol és l'únic que ha generat certa discrepància.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.