Arran rebutja la precarietat laboral cremant currículums i contractes davant l'OTG


  • Comparteix:

Els concentrats han cremat currículums i contractes laborals aquest dimecres davant l'OTG

Els concentrats han cremat currículums i contractes laborals aquest dimecres davant l'OTG

Una dotzena de joves d'Arran Sant Cugat han cremat currículums i contractes de treball precari aquest dijous davant l'Oficina de Treball de la Generalitat (OTG) i l'empresa de treball temporal Manpower per manifestar el seu rebuig a la precarietat laboral que pateixen els joves. L'acció reivindicativa s'ha fet davant la presència dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local que s'han desplaçat fins a la zona.

La membre d'Arran Laia Baró ha explicat que amb aquesta acció, inserida dins dels actes de protesta d'aquest 1 de Maig, han volgut posar sobre la taula les dificultats que pateixen els joves i les dones per accedir a llocs de treball amb condicions dignes.

Laia Baró

És una manera simbòlica de posar sobre la taula l'atac que suposen els contractes i les reformes laborals que s'estan fent amb l'excusa de la crisi.


L'acció ha tingut lloc davant l'OTG i de Manpower per posar de manifest, a parer dels concentrats, el paper que tenen els governs i les empreses de treball temporal en la precarització de les condicions laborals dels treballadors.

Fins al lloc de concentració s'hi ha desplaçat una dotació de la Policia Local i dues dels Mossos d'Esquadra.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.