Els Consell de Ciutat fomenta la presa de decisions a través de la xarxa


Temes relacionats

El Consell de Ciutat decidirà els projectes estratègics del 2014 ( 5/nov/13)

El Consell de Ciutat comença a caminar avui amb la seva constitució (30/oct/12)


  • Comparteix:

Una reunió anterior del consell de ciutat

Una reunió anterior del consell de ciutat

Els membres del Consell de Ciutat podran enviar les seves propostes a través d'Internet o de telèfons intel·ligents gràcies a la plataforma digital 'We Decide'. L'objectiu és que aquest òrgan pugui funcionar com un parlament en línia, de manera que els seus participants proposin projectes i prenguin decisions de manera virtual.

La primera sessió de treball del Consell de Ciutat durant aquest nou curs ha tingut lloc aquest dimecres. Després que l'any passat els consellers treballessin els 22 projectes estratègics que va plantejar l'alcaldessa, Mercè Conesa, la proposta d'enguany és que sigui el mateix òrgan el que plantegi noves estratègies municipals.

Per aconseguir-ho, els membres del consell podran enviar les seves propostes a la plataforma web 'We Decide', que permetrà enviar suggeriments a través d'Internet o dels mòbils. La intenció és agilitzar la presa de decisions sense necessitat de reunir-se presencialment. La propera sessió de treball tindrà lloc al juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.