Els Gausacs se citen amb els Castellers de Cerdanyola per les vigílies de Sant Ponç

Els Gausacs en una actuació anterior

Societat

Publicat el 10/mai/14 per Adrià Claramunt

Els Gausacs continuen aquest dissabte les celebracions de la Diada de Sant Ponç amb una cercavila a partir de dos quarts de sis de la tarda i l'actuació de vigílies amb els Castellers de Cerdanyola, a partir de les set. El seguici sortirà de la plaça d'Octavià i recorrerà el centre de la ciutat fins a la plaça de Can Quitèria, on faran els castells.

L'endemà diumenge, els camises verdes compartiran la plaça d'Octavià amb els Castellers de Sabadell, els Xiquets de Reus i els Castellers de la Vila de Gràcia en una jornada que també vol servir per donar a conèixer els castells i enfortir els vincles entre les colles.

Aquesta actuació central de la Diada tindrà lloc a dos quarts de dotze del migdia. Totes quatre són colles de la gamma de vuit que portaran grans construccions a la plaça. Amb aquesta actuació, els Gausacs volen apropar els castells a Sant Cugat i situar la ciutat al mapa casteller.

Durant aquests 15 dies previs a la diada la colla ha organitzat diversos actes interns per fer créixer els vincles entre els grups i generacions de camises verdes. També s'estan duent a terme actes oberts a tothom, com per exemple el torneig de futbolí que tindrà lloc al local dels Gausacs el 14 i 15 de maig.