'Itineraris de Natura' dóna a conèixer la flora i la fauna de Valldoreix


  • Comparteix:

Assistents a la inauguració en un moment del recorregut

Assistents a la inauguració en un moment del recorregut

Valldoreix ha estrenat els 'Itineraris de Natura' per donar a conèixer la flora i la fauna del territori. La proposta s'ha inaugurat aquest dissabte amb la participació d'una trentena de persones, que han passejat per un d'aquests recorreguts que estan senyalitzats.

'Itineraris de Natura', impulsats des de l'EMD de Valldoreix, pretén donar a conèixer el patrimoni mediambiental entre el veïnat, especialment la seva flora i fauna.

El vocal de Medi Ambient de Valldoreix, Joaquim Castelló, ha explicat que es tracta d'un projecte ambiciós que complementa altres recorreguts del territori com el Bosc Literari de la Serreta-Bosc d'en Saladrigues.

Joaquim Castelló

És un projecte més ambiciós que tira més coses endavant. Però aquí a Valldoreix ja hi ha La Serreta, el Bosc Literari i el Bosc Naturalista.


Els assistents a la inauguració d'aquest dissabte han pogut tastar un dels trams, que ha donat el tret de sortida al Club de Tennis de Valldoreix i ha finalitzat amb un aperitiu al camp de futbol de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.