Alumnes de l'Àgora conviden a col·laborar amb Creu Roja amb una gimcana


  • Comparteix:

Els productes recaptats es destinaran a Creu Roja

Els productes recaptats es destinaran a Creu Roja

Un grup d'estudiants de l'Àgora Sant Cugat International School prepara una gimcana solidària pel municipi amb l'objectiu de recaptar productes de primera necessitat per a Creu Roja. La iniciativa, que tindrà lloc el 18 de maig, s'emmarca dins el projecte Joves Solidaris promogut per la Fundació del Futbol Club Barcelona.

Una trentena d'alumnes del primer curs de batxillerat de l'escola Àgora és la responsable d'aquesta iniciativa. Els estudiants s'han afegit al projecte Joves Solidaris de la Fundació del Futbol Club Barcelona amb l'objectiu d'ajudar a solucionar una problemàtica local, tal com ha explicat una de les responsables, Tania Casabó.

Tania Casabó

Cada escola o institució realitza una acció per millorar un problema que hi hagi a la ciutat. Al final vam decidir fer la gimcana.


En aquest cas, els alumnes volen col·laborar en la lluita contra la pobresa i per això han organitzat una gimcana solidària. Una altra de les alumnes implicades, Mar López, ha explicat que per participar només és necessari aportar un producte de primera necessitat per a nens de zero a tres anys que es destinarà a Creu Roja, i a partir d'aquí respondre a diferents preguntes culturals i superar proves.

Mar López

Es faran preguntes i proves esportives. Per participar s'ha de donar un producte de primera necessitat per nens entre zero i tres anys, que es donaran a la Creu Roja.


La gimcana, que també busca oferir una proposta per a tota la família, arrencarà a les onze del matí de la plaça de l'Om. Les inscripcions es poden formalitzar a través del web de l'escola o el mateix dia de la gimcana. L'organització demana com a principals productes necessaris llet en pols, cereals, galetes tipus maria, bolquers, tovalloletes humides, gel, xampú i crema hidratant. Es demana no portar farinetes en pot.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.