Promocions i activitats durant una setmana per celebrar 'La Nit en Blanc'


  • Comparteix:

Organitzadors i col·laboradors de la Setmana en Blanc

Organitzadors i col·laboradors de la Setmana en Blanc

L'Associació Sant Cugat Comerç organitza per tercer any consecutiu una nova edició de 'La Setmana en Blanc' i 'La Nit en Blanc'. La iniciativa, que vol dinamitzar les vendes de la temporada d'estiu dels comerços locals, arriba aquest dissabte i s'allargarà fins dissabte de la setmana vinent.

Durant tota la setmana, les botigues associades estaran decorades amb barrets de color blanc i els seus aparadors mostraran productes del mateix color. A més, els carrers de l'eix comercial lluiran 152 fulards fet per diferents entitats de la ciutat.

El fi de festa arribarà, però, dissabte de la setmana vinent. Serà amb 'La Nit en Blanc' on els comerços podran obrir fins les dotze de la nit i aprofitaran per oferir promocions, activitats especials i tallers.

La plaça dels Quatre Cantons serà el punt de trobada, a partir de les sis de la tarda, dels comerços que s'afegeixen a la festa però que queden fora de l'eix comercial. Els comerciants aniran vestits de color blanc per donar més visibilitat a la iniciativa.

Els comerços d'alimentació oferiran tastets i més de 100 músics de l'Escola Fusió demostraran les seves aptituds musicals a diferents punts del centre de la ciutat.

La presidenta de l'Associació Sant Cugat Comerç, Mayte Pérez, ha explicat en roda de premsa que enguany els dos punts de la ciutat que volen promocionar són la plaça de Barcelona i el carrer Major.

Mayte Pérez

Hi haurà més presència de dansa i ball. Aprofitarem molt la plaça de Barcelona i el carrer Major. Intentarem repartir la festa el millor possible.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha explicat que 'La Setmana en Blanc' s'emmarca en la iniciativa 'Sant Cugat Experience' que vol fomentar el turisme santcugatenc. En aquest sentit, ha parlat de la importància de la proposta i ha dit que qui visiti el municipi durant aquells dies es trobarà amb 'una ciutat activa amb propostes molt atractives'.

Mercè Conesa

És un esdeveniment important que s'emmarca en el 'Sant Cugat Experience'. Tothom que vingui trobarà una ciutat molt activa amb una oferta molt atractiva.


Projecte fulards solidaris

Durant 'La Setmana en Blanc', els carrers de l'eix comercial estaran decorats amb 150 fulards de color blanc, penjats dels cables on habitualment es col·loca l'enllumenat de Nadal.

Aquests fulards estan decordats per infants de les escoles públiques Pi d'en Xandri, Joan Maragall, Collserola i Gerbert d'Orlach, així com Pou d'Art.

L'Associació Sant Cugat Comerç i l'ONG Muskana Land of Colors han unit forces per organitzar la venda d'aquests fulards durant la propera celebració de la Botiga al Carrer el 28 de juny. Els fons recaptats es destinaran al projecte de Muskana d'introducció de les Arts Plàstiques a les Escoles més pobres de l'Índia.


2a Trobada de Bicicletes Clàssiques i 2a Pedalada Nocturna en Blanc

En el marc de les activitats de 'La Nit en Blanc', Sant Cugat Comerç, en col·laboració amb Clinic Bikes, organitza una trobada de bicicletes clàssiques al carrer Major, amb premis a la bicicleta 'millor restaurada', 'millor conservada' i 'millor conjunt bicicleta / ciclista'.

Posteriorment es farà una pedalada nocturna familiar apta per a tots els públics, liderada per a totes les bicicletes clàssiques participants en la trobada. La pedalada es farà en un 95% del seu recorregut per carril bici i serà completament urbana, arribant fins a Coll Favà i tornant a la plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.