Aasara difon la seva feina amb un sopar solidari al restaurant Món Secret

L'ONG Aasara centra la seva activitat a Mumbai, a l'Índia / Foto: Aasara

Societat

Publicat el 7/jun/14 per Núria Juanico

L'ONG Aasara, dedicada a ajudar els nens dels carrers de l'Índia mitjançant centres de dia, dóna a conèixer aquest dissabte la seva tasca amb un sopar solidari que comença a dos quarts de nou del vespre al restaurant Món Secret. L'àpat té un preu de 35 euros, que es destinaran a millorar els projectes de l'entitat.

Aasara té seu a Barcelona, però vol explicar els seus projectes fora de la capital catalana. Per això, l'entitat ha organitzat un sopar solidari en què farà difusió de la seva tasca i, alhora, recaptarà fons per millorar la situació dels infants dels carrers de l'Índia, tal com explica un dels seus membres, Lluís Duran.

Lluís Durán

La idea és donar a conèixer l'ONG Aasara més enllà de Barcelona i farem un sopar gràcies a un restaurant que ens cedeix les seves instal·lacions. Rebrem els guanys que sorgeixin del sopar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'àpat serà menjar indi i hi haurà una actuació amb balls de Bollywood a càrrec del grup Bollywood Diamonds.

El darrer projecte de l'associació és un dispensari mòbil que cada dia es trasllada a un barri de barraques per subministrar medicaments i atendre els malalts, i que fa un any que funciona.

Aasara també ofereix classes d'alfabetització infantil, residències per a nens i nenes, centres de dia, programes de beques de batxillerat, i programes de suport a mares solteres i vídues, entre d'altres propostes.