El sopar benèfic de l'Àgora posa en valor el seu mètode educatiu innovador


Temes relacionats

La Caravana d'Educació Viària de Mapfre forma 455 infants santcugatencs (13/mai/14)

Alumnes de l'Àgora conviden a col·laborar amb Creu Roja amb una gimcana (11/mai/14)


  • Comparteix:

L'alcaldessa entrega una placa de reconeixement als fundadors de l'escola, en presència de Rigau

L'alcaldessa entrega una placa de reconeixement als fundadors de l'escola, en presència de Rigau

La consellera d'Educació, Irene Rigau, ha destacat el model educatiu de l'Àgora International School, un sistema que es va avançar als temps en apostar per una catalanitat oberta al plurilingüisme. Rigau ha participat aquest divendres en un sopar benèfic al Qgat Hotel que ha servit per celebrar els 25 anys del centre i ratificar el seu esperit solidari.

Amb el lema 'Seguim creixent i aprenent junts'; pares, mestres i diverses generacions d'alumnes s'han donat cita a l'hotel per celebrar l'efemèride del centre santcugatenc. Tots plegats han rememorat els orígens de l'escola i la seva aposta per una educació innovadora. En aquest sentit, Rigau ha destacat que la vocació internacional de l'Àgora és un dels valors afegits d'aquest centre educatiu.

Irene Rigau

Són 25 anys d'un esforç continuat. És una escola amb valors humanístics però on la dimensió internacional també és important.


L'equip humà és, segons l'equip directiu, una de les claus per les quals l'Àgora ha assolit els 25 anys. De cara a mig i llarg termini, el director de l'Àgora, Vicenç Gandol, es marca com a reptes mantenir i potenciar el projecte educatiu basat en el multilingüisme, els valors cívics i l'ensenyament de diverses disciplines.

Vicenç Gandol

El nostre repte és mantenir la innovació educativa en el plurilingüisme, l'educació esportiva, la musical, etc.


Aprofitant aquesta efemèride, l'Àgora ha formalitzat un acord de col·laboració amb la fundació Josep Carreras. De fet, el tenor manté un vincle amb l'escola perquè és el pare d'una exalumna. Així, els beneficis que es recaptin al sopar es destinaran a aquesta entitat. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha agraït l'esforç solidari de l'Àgora i considera que és la prova que Sant Cugat és una ciutat educadora, però també compromesa amb els valors cívics.

Mercè Conesa

És un acte que mostra la filosofia de l'escola, i ens indica que tenim una ciutat preocupada per l'educació però també pels valors.


La trobada, que ha tingut una part de parlaments i una altra de sopar, ha aplegat 150 persones al Qgat Hotel.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.