Els centres d'ensenyament públics fan jornades de portes obertes per donar-se a conèixer als pares


  • Comparteix:

Els centres d'ensenyament públic de la nostra ciutat obren aquests dies les seves portes per donar-se a conèixer als pares que han de triar escola per als seus fills de cara el proper curs escolar. Les jornades s'allargaran fins el dia 31 de març i permetran visitar totes les escoles de primària i també els centres de secundària del municipi.

Conèixer més de prop les escoles del municipi per escollir el centre on portar els fills. Aquest és l'objectiu de la Jornada de Portes Obertes que, cada any, programa l'Ajuntament als centres públics d'educació infantil, primària i secundària i que permeten visitar les instal·lacions i conèixer també el personal i el projecte dels centres. Així ho explica la tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé.

Àngels Solé

Es tracta que coneguinles instal·lacions que acolliran l'ecolarització del nano, i després el projecte. Són jornades importants pels pares però també pels centres.


Solé ha explicat també que, tot i que a l'ensenyament públic s'aplica el criteri de repartir l'alumnat per zones, és important visitar els diferents centres d'ensenyament per poder omplir la sol·licitud amb un ordre de prioritats clar i estudiat, per si finalment no s'obté plaça en l'escola triada com a preferent.

D'altra banda, Solé ha assegurat que aquestes jornades estan sent un èxit ja que al nostre municipi els pares i mares posen molt d'interès en l'educació dels seus fills.

Àngels Solé

Sempre hi ha participació i a Sant Cugat, en general, encara més perquè les inquietuds de les famílies respecte als fills són molt altes.


Les jornades de portes obertes s'allargaran fins el dia 31 de març.
D'altra banda, pel que fa a les dues escoles de primària que està previst que entrin en funcionament el curs vinent, l'ajuntament s'ha compromès a fer reunions amb els pares i mares que estan portant els seus fills a l'escola provisional ubicada al Novaula, per informar-los puntualment sobre l'evolució de les obres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.