Ricardo Garcia, Premi de Periodisme Miguel Gil Moreno


Temes relacionats

El santcugatenc Ricardo Garcia, premiat pel Col·legi de Periodistes de Galícia ( 8/abr/14)

El fotoperiodista Ricardo Garcia està 'sencer' i amb ganes de tornar a la feina (31/mar/14)

Segrestat a Síria el fotògraf Ricardo Garcia (10/des/13)


  • Comparteix:

Ricard Garcia, durant una entrevista a la UAB / Foto: UAB

Ricard Garcia, durant una entrevista a la UAB / Foto: UAB

El jurat de 12è Premi de Periodisme Miguel Gil Moreno ha atorgat el guardó de l'edició d'enguany al fotoperiodista santcugatenc Ricardo Garcia Vilanova. El jurat ha destacat l''extensa i excel·lent trajectòria professional' i el seu 'profund compromís, honradesa i valentia'. Garcia Vilanova va estar segrestat més de mig any a Síria amb el corresponsal d''El Mundo' Javier Espinosa. L'entrega del premi tindrà lloc aquest dijous al CaixaForum de Barcelona.

El jurat ha destacat de Ricardo Garcia Vilanova que representa un exemple per a la professió periodística en temps de crisi 'amb respecte irrenunciable a la veritat, als lectors i als qui pateixen injustícies'.

Ricardo Garcia Vilanova exerceix de periodista 'freelance' des de fa 15 anys i ha cobert nombrosos conflictes internacionals. Entre d'altres mitjans, ha treballat per Channel 4, Reuters i Al Jazeera i ha col·laborat amb Nacions Unides, el Comitè Internacional de la Creu Roja, Human Rights Watch i Metges sense Fronteres.

El fotoperiodista santcugatenc Ricardo Garcia Vilanova, alliberat recentment després de més de sis mesos segrestat a Síria, també ha rebut fa poc el Premi José Couso a la Llibertat de Premsa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.