L'última promoció de l'Àgora s'acomiada del centre destacant els seus valors


Temes relacionats

Alumnes de l'Àgora conviden a col·laborar amb Creu Roja amb una gimcana (18/mai/14)

El sopar benèfic de l'Àgora posa en valor el seu mètode educatiu innovador (16/mai/14)


  • Comparteix:

Alguns dels alumnes de la promoció 2014

Alguns dels alumnes de la promoció 2014

L'Àgora International School ha acomiadat aquest divendres els 70 alumnes de la promoció 2014 en un acte ple d'emotivitat que ha servit per reivindicar la formació humana de l'escola. Es tracta de la promoció dels 25 anys del centre, entre la qual hi ha la primera fornada d'estudiants que han cursat el batxillerat internacional, una de les propostes més genuïnes d'aquesta institució.

Alumnes, pares, mares i professors s'han donat cita en aquesta jornada que ha servit per acomiadar els alumnes de segon de batxillerat que finalitzen la seva estada a l'escola. Enguany, s'han graduat els primers estudiants que han seguit la disciplina internacional, orientada a oferir-los una alta qualificació i la possibilitat d'accedir a les millors universitats del món.

Els delegats de la promoció han intervingut en l'acte amb un discurs on han confessat que molts dels records que han viscut durant aquests anys els mantindran tota la seva vida, i també han destacat els valors humans que han après en aquest centre.

Delegats

L'Àgora ha format part de la nostra vida. / Fa dos anys teníem por de començar el batxillerat i ara tenim por de deixar-lo. / També cal una base sòlida que ens ajudi a afrontar la vida amb integritat i noblesa.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha intervingut a l'acte com a padrina de la promoció. Conesa ha lloat la qualitat del projecte educatiu de l'Àgora, una virtut que és 'fruit de l'esforç diari d'alumnes i professors'. Ara els graduats afronten les últimes setmanes per preparar-se de cara als examens de selectivitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.