Natura i música es posen en valor amb el Sant Cugat Experience


  • Comparteix:

Una de les propostes és una passejada amb bicicleta per Collserola

Una de les propostes és una passejada amb bicicleta per Collserola

Les activitats vinculades a la natura i la música posen aquest diumenge en valor el patrimoni de la ciutat. El Sant Cugat Experience porta passeigs per Collserola, concerts i el 3r Ral·li Mas Gener-Monestir, entre d'altres.

L'Hípica Can Caldés ofereix al públic infantil passeigs en poni, inflables, globus i pintacares.

A partir de dos quarts d'onze del matí, la botiga Vaic proposa una passejada guiada amb bicicleta per les zones agrícoles de Collserola i del parc rural de la Torre Negra.

El Sant Cugat Experience també porta la 3a edició del Ral·li Mas Gener-Monestir, que recorrerà els carrers de la ciutat. El tret de sortida serà a dos quarts d'onze del matí a Mira-sol i arribarà cap a tres quarts de dotze del matí a la plaça d'Octavià, on els cotxes quedaran exposats fins a les dues.

Les propostes escèniques arriben amb 'Tut-tururut la princesa', de la companyia La Bleda, que pujarà a les dotze del midgia a l'escenari del Teatre de Mira-sol. El jazz aterra al Celler Cooperatiu amb Dumpy Lobsters, format per Òscar Font a la veu i trombó, Pau Casares al clarinet, Pep Traver a la guitarra i l'ukelele, i Artur Regada a la veu i contrabaix.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.