Cugat.cat posa el seu gra de sorra a la trobada 'Catalunya, un país de ràdio'


  • Comparteix:

Cugat.cat participa a la trobada de ràdios

Cugat.cat participa a la trobada de ràdios

Cugat.cat participa a la trobada de ràdios catalanes que se celebra aquest dissabte a l'Ametlla de Mar i que porta per nom 'Catalunya, un país de ràdio'. Els reptes de les emissores locals i el paper de la ràdio en la construcció de la identitat nacional d'un país són els temes que aborda la trobada, organitzada per la Federació de Mitjans de Comunicació locals de Catalunya.

La jornada comença a les deu del matí amb la inauguració de la jornada, que anirà a càrrec del secretari de Comunicació de la Generalitat, Josep Martí. La ràdio local serà el primer eix a tractar, a partir d'un quart d'onze, a través d'un taula rodona en què intervindrà el director de Cugat.cat, Miquel Herrada, i el conseller delegat de la Xarxa de Comunicació Local, Francesc Pena, entre d'altres.

El president de la Federació de Mitjans de Comunicació Locals de Catalunya, Manel Ramon, ha destacat el paper dinamitzador de la ràdio com una de les temàtiques que es tractaran durant la trobada.

Manel Ramon

La ràdio ha estat sempre un eix de dinamització i cohesió social. Així es vol fer de cara a un nou model d'estat, tal com discutirem aquest cap de setmana.


El torn de la ràdio com a eina de cohesió social arribarà a partir de tres quarts de dotze, en una xerrada en què intervindrà el codirector del Grup Flaix, Carles Cuní, i els directors de RAC1 i de Catalunya Ràdio, Eduard Pujol i Fèlix Riera.

Tot i que la jornada té lloc formalment aquest dissabte, la trobada ja ha escalfat motors aquest divendres amb una reunió entre els responsables de les ràdios locals catalanes i una assemblea general de la Federació de Mitjans de Comunicació Locals de Catalunya (FMCLCat).




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.