Cinc autors santcugatencs reflexionen sobre l'escriptura a Ràdio Sant Cugat

La 'Tertúlia de cultura de Sant Cugat' es realitza en directe cada divendres a les 9 h del matí, a Ràdio Sant Cugat


  • Comparteix:

Tània Soler, Dani Vilaró, Mireia Gallego, Laura Gonzalvo i Gerard Díaz amb els seus llibres a l'estudi 1 de Ràdio Sant Cugat/Foto:Cugat Mèdia

Tània Soler, Dani Vilaró, Mireia Gallego, Laura Gonzalvo i Gerard Díaz amb els seus llibres a l'estudi 1 de Ràdio Sant Cugat/Foto:Cugat Mèdia

Laura Gonzalvo, autora de 'La llista de coses impossibles'; Dani Vilaró, autor de 'La vida elàstica'; Tània Soler, autora d''Escames'; Mireia Gallego, autora d''Esclava de Vesta'; i Gerard Díaz, autor de 'Poemari per a acordió', han estat els protagonistes de la tertúlia cultural d'aquesta setmana. Les dificultats d'edició, el procés d'escriptura, els premis literaris o les diferents maneres d'editar un llibre, han estat alguns dels temes que han sortit a la conversa a on també s'ha parlat de les novetats dels autors santcugatencs.

ESCOLTA-HO

Cada divendres de 9.15 a 10 h, Ràdio Sant Cugat emet al 91.5 FM i a Cugat Mèdia la 'Tertúlia cultural de Sant Cugat'. La reemissió és a les 15 h.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.