Torrons: tradició o innovació?

El pastisser Jaume Sàbat repassa al 'Connectats' l'origen d'aquest dolç nadalenc i descobreix algun dels secrets dels torrons que elabora

231130-torrons-a-sabat.jpeg.jpg
Torrons pastisseria Sàbat / Foto: Cedida: Sàbat
-->
Enllaç copiat al clipboard

Carme Reverte

Amant de la ràdio, els esports i la informació km 0. M'apassiona la conversa de prop i cara a cara. Em fascina conèixer persones, descobrir llocs i el que es cuina. Visca l'autenticitat!

Llegir-ne més

Amant de la ràdio, els esports i la informació km 0. M'apassiona la conversa de prop i cara a cara. Em fascina conèixer persones, descobrir llocs i el que es cuina. Visca l'autenticitat!

Llegir-ne més
01/12/23 a les 09:00h
 |  1 minut de lectura
Secció: Podcast

Els torrons són una tradició i continuen sent el dolç més típic de Nadal. A Sant Cugat la Pastisseria Sàbat, ja fa alguns anys, que combina en la seva oferta els torrons més clàssics amb d’altres més innovadors en textura, gust i color. De l’origen d’aquest producte típic nadalenc, de la seva elaboració i de les novetats que trobarem aquestes festes n’ha parlat Jaume Sàbat al ‘Connectats’.

Escolta-ho