Un miler de persones han participat a la mostra gastronòmica que, per primer any, s’ha organitzat en el marc de la fira Sant Cugat Actiu. Tot i que l’organització havia previst repartir el doble de racions, tant els restauradors com el públic ha valorat positivament la iniciativa, que ha permès tastar les especialitats de 14 restaurants i 5 pastisseries de la ciutat.
Suprema de bacallà, xai al forn o ‘carpaccio’ d’estruç. Amb una copa de vi, cava o sidra, aquests són alguns dels plats que s’han pogut degustar a la mostra gastronòmica, al preu de 10 euros. Unes mil persones s’han sumat a la proposta, que ha omplert de gent i bones olors el passeig Gaudí. Des de l’organització s’ha fet una valoració positiva d’aquesta experiència, tot i que s’han de corregir alguns aspectes per augmentar la participació. Ho explica Contxa Martínez.
Tant el públic com els restauradors s’han mostrat satisfets per aquesta primera mostra gastronòmica. Els organitzadors han anunciat que repetiran la iniciativa d’aquí a dos anys, en el proper Sant Cugat Actiu.

