‘La remolatxa, de la cuina al laboratori’, de les alumnes de l’institut Angeleta Ferrer Olga Bautista, Maria Casademont i Marina Monsó, és el treball guanyador de
El treball guanyador pren com a base una remolatxa per abordar les complexitats de la cuina macrobiòtica. En la seva recerca, a banda del treball de camp, les alumnes han tingut la col·laboració del xef del Celler de Can Roca, Joan Roca. Marina Monsó i Maria Casademont, dues de les estudiants premiades, s’han mostrat sorpreses per haver-se endut el guardó.
Premiades
Malgrat que enguany el premi dedicat als treballs de temàtica local, el Jaume Auladell, ha quedat desert, el president del jurat, Antonio López, ha posat en valor la qualitat general de les propostes presentades.
Antonio López
L’actor Joan Berlanga ha amenitzat la cerimònia amb una lectura teatralitzada de ‘Crònica sentimental de España’, de Vázquez Montalbán.
Accèssits
El jurat ha repartit enguany quatre accèssits, dotats cadascun d’ells amb un premi de 150 euros. L’institut Pla i Farreras s’ha endut tres d’aquests reconeixements amb ‘Re-disseny dels espais d’aprenentatge d’un institut amb 3D i RV’, de Guillem Coll i Miquel Fàbregas; ‘Ulleres: la solució al daltonisme?’, de Marta Castelló, Pau Cuenca, Anna Dembski i Míriam Gausachs; i ‘Els sucs de fruita, una font de salut?’, d’Erika Borjas i Lídia Tiessler. ‘The splatter games: the world will be washing’, dels alumnes de l’Arnau Cadell Jaume del Pozo i Pablo Clavero, s’ha endut el quart accèssit.

