Una pastisseria de Sant Cugat, premiada per la seva xocolata

El jurat ha valorat la qualitat del producte i el compromís de l'establiment amb un cacau ètic i sostenible

250530-entrada-clorawfila-a-cedida.jpg
Entrada de la pastisseria Clorawfila / Foto: Cedida
-->
Enllaç copiat al clipboard
01/05/25 a les 06:00h
 |  1 minut de lectura
Secció: Societat

La xocolateria i pastisseria Clorawfila ha estat reconeguda amb la Medalla d’Or dels International Chocolate Awards, de la regió d’Europa, Orient Mitjà i Àfrica. El reconeixement s’ha atorgat en la categoria de Xocolata negra d’origen amb ingredients alternatius a la seva xocolata Bean to Bar 72% Tuma (Waslala – Nicaragua). Aquesta variant està elaborada amb sucre de flor de coco en comptes de sucre refinat o de canya. El jurat ha destacat tant la qualitat del producte com el compromís de l’establiment, liderat per la xocolatera Isabelle Jadoulle, amb un cacau ètic i sostenible.