L'Ajuntament estudia la possibilitat d'obrir l'accés al carrer Riera des de la rambla de Can Mora


  • Comparteix:

L'Ajuntament estudia la possibilitat d'obrir l'accés per a vehicles al carrer Riera des de la rambla de Can Mora. L'obertura de l'accés es fa necessària per facilitar l'entrada als aparcaments particulars del carrer Riera ja que l'accés del carrer Valldoreix es tancarà temporalment a causa de les obres de vianantització.

Abans d'obrir el pas cal veure si el cobriment de la riera de Sant Cugat entre el carrer Doctor Murillo i el carrer Riera, pot suportar el pas dels vehicles.

Abans, però, d’obrir l’accés tancat, l’Ajuntament ha de realitzar unes proves, ja que per entrar al carrer Riera des de la rambla Can Mora els cotxes hauran de passar per sobre d’un dels trams coberts de la riera de Sant Cugat, concretament pel tram que hi ha al costat del pati de l’escola bressol El Patufet. Aquestes proves determinaran si el calaix de formigó que cobreix la riera pot suportar el pes dels vehicles.

L'Ajuntament ha explicat que l'obertura del carrer, actualment tancat amb pilones, es fa del tot necessària ja que a causa de les obres de vianantització, es tancarà l'accés des del carrer Valldoreix, l'únic actualment obert al trànsit per accedir al carrer Riera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.