L'EMD renova i millora els parcs i jardins públics per crear espais de relació


  • Comparteix:

Mercedes Rojo és la vocal de Serveis Urbans.

Mercedes Rojo és la vocal de Serveis Urbans.

L'Entitat Municipal Descentralitzada està remodelant les places de Mas Roig i Maria Sabater amb l'objectiu de renovar els espais públics de Valldoreix. L'objectiu de l'Entitat municipal és renovar les places per crear espais d'interrelació entre els ciutadans de valldoreix.

El govern valldoreixenc continua executant treballs de millora de les places de Valldoreix, després de remodelar les places de Can Cadena i Pompeu Fabra. Ara és el torn de la plaça de Mas Roig i Maria Sabater on l'EMD està realitzant treballs de millora, ja previstos per l'anterior govern.

En el cas de la plaça Maria Sabater, s'han realitzat treballs de restauració i neteja, s'ha soterrat la línia elèctrica i s'ha instal.lat nou mobiliari i jocs infantils. A més, la plaça disposa d'una tanca de protecció a la zona infantil i unes taules de ping-pong. La vocal de Serveis Urbans, Mercedes Rojo ha remarcat que aquestes millores són necessàries donada la manca de parcs i jardins públics a Valldoreix:

Mercedes Rojo

Hi ha molt poques places a Valldoreix. Hem de crear més espais de convivència


L'operació de més envergadura s'ha practicat a la plaça Mas Roig, amb l'objectiu de regular la circulació per aquesta zona i millorar l'aparcament i accessos de la plaça. L'acció més destacada és la construcció d'una rotonda el.líptica que lluirà una figura que evoqui el passat de Valldoreix. Rojo també ha dit que la rotonda de Mas Roig ha estat una de les més conflictives de la zona:

Mercedes Rojo

Era una rotonda conflictiva, però ara hem posat remei


Les obres de la plaça de Mas Roig comportarà alguns canvis de circulació viària. Els vehicles que vulguin anar a l'avinguda de Can Montmany hauran de girar pel passeig Verdum; mentre que la parada de la línia 1 i 3 es trasllada de forma provisional a l'avinguda Jacint Verdaguer, cantonada amb passeig Verdum.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.