Acabades totes les obres urbanístiques de l'estiu a la ciutat excepte una


Temes relacionats

Recta final de les obres d'aquest estiu a la ciutat (27/ago/14)

L'Ajuntament inverteix 885.000 euros aquest estiu en set obres a la via pública (25/jul/14)


  • Comparteix:

Totes les obres de millora que s'han dut a terme durant l'estiu a Sant Cugat han finalitzat, excepte l'arranjament de les voreres del carrer de Joan XXIII, que encara està en execució. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha visitat aquest divendres el gimnàs de l'escola Joan Maragall, on s'ha canviat el parquet, la remodelació dels carrers del voltant del centre educatiu i el pas soterrat de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), on s'ha renovat el paviment i s'ha construït una nova rampa.

Aquest estiu s'han dut a terme 31 actuacions a espais de la ciutat, entre les quals s'inclouen les obres de millora a la via pública, les de millora de la mobilitat i les de millora a instal·lacions esportives. Els treballs de més envergadura han estat l'ampliació del Camí de Can Pagan, el reforç del pont de Can Marcet i l'arranjament de les voreres del carrer de Joan XXIII. Aquest darrer encara no està acabat, a l'espera de plantar el nou arbrat i de finalitzar la canalització de les aigües.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha visitat aquest divendres el gimnàs de l'escola Joan Maragall, on s'ha instal·lat un nou paviment esportiu. Conesa també ha visitat els accessos a aquest centre educatiu, on s'ha construït un nou paviment amb plataforma única entre els carrers de les Escoles, Mercè Rodoreda i el passeig de Sant Magí i al tram del carrer de Mercè Rodoreda ubicat entre el carrer de les Escoles i l'avinguda de Rius i Taulet.

Finalment, l'alcaldessa ha fet una visita al pas soterrat de vianants de l'estació de FGC de Sant Cugat. En aquest espai s'ha construït una nova rampa i s'ha renovat el paviment, tal com ha explicat Conesa.

Mercè Conesa

Hem millorat l'accessibilitat i la il·luminació. També hem mirat que sigui un espai que ens permeti netejar ràpidament els grafits. Era un pas que estava molt degradat.


L'Ajuntament preveu col·locar diversos plafons a les parets del pas soterrat per evitar que s'hi facin pintades. El cost total de les actuacions urbanístiques de l'estiu ha estat de 1,3 milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.