L'Ajuntament no recepciona les obres de vianantització i obliga les empreses a reparar les lloses trencades


  • Comparteix:

La reparació de la Plaça d'en Coll es farà quan es pugui obrir al trànsit el Torrent d'en Xandri.

La reparació de la Plaça d'en Coll es farà quan es pugui obrir al trànsit el Torrent d'en Xandri.

L'ajuntament ha anunciat que obligarà les empreses adjudicatàries de la vianantització dels carrers que executin, abans de l'estiu, la reparació dels trams en mal estat i la substitució de les lloses malmeses. L'equip de govern ha anunciat que no recepcionarà les obres fins que s'arreglin els aixecaments i se substutueixi el paviment malmès.

L'equip de govern ha posat fil a l'agulla per resoldre el moviment de lloses que es produeix en tot el traçat de la vianantització dels carrers entre la Plaça Lluís Millet i la Plaça de'n Coll.

De moment, ha instat les empreses adjudicatàries a fer un repàs de les obres i substituir totes les lloses trencades o en mal estat. Ferrovial - encarregada del tram del carrer Santiago Rusiñol i la plaça Quatre Cantons - ja ha començat a reparar les pedres malmeses mentre que l'empresa CIC 3 començarà avui mateix la reparació dels carrers del Carme, Sant Ramon, Sant Domènec i Castillejos.

Tant la Plaça Augusta, Octavià i Pere San com els carrers Sant Antoni, Sol, Sant Jordi i Dos de Maig es faran - per part de Proinosa i Acycsa - a partir del 17 de maig.

El punt més delicat és el de la Plaça de'n Coll. L'empresa adjudicatària ja va fer un repàs de les obres el juliol del 2003, però les lloses s'han tornat a aixecar i el paviments presenta esfondraments en alguns trams. L'alcalde ha assegurat que és 'coneixedor' del problema i que la vianantització total de la plaça es farà tant bon punt l'escorxador marxi al seu nou emplaçament de Can Calopa:

Lluis Recoder

La remodelació es farà quan finalitzem les obres del nou escorxador a Can calopa i puguem desviar l'autobús.


L'equip de govern ha explicat que fins que no s'enderroqui l'antic escorxador de l'avinguda Ragull no es podrà obrir el Torrent d'en Xandri, i per tant, desviar el trànsit i el recorregut de l'autobús. Una vegada s'obri aquesta via, es podrà reordenar la mobilitat a la zona i impedir el trànsit rodat per la plaça.

Recoder ha explicat que el cost dels treballs de repàs, que duraran aproximadamrnt un mes, seran assumits íntegrament per les empreses:

Lluis Recoder

L'Ajuntament no ha de pagar les reparacions, ho ha de fer l'empresa que va fer les obres.


La tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, es reuneix avui mateix amb els veïns de la Plaça de'n Coll per explicar-los, precisament, tot el procès. Recordem que aquest cap de setmana prop d'un centenar de veïns es van manifestar pels carerrs de Sant Cugat per 'exigir' la immediata reparació de les lloses trencades i per demanar que es talli 'ja ' al trànsit rodat a la plaça.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.