Les obres per dotar de gas Les Planes s'allargaran més del previst


  • Comparteix:

Cortés ha explicat que l'Ajuntament s'ha vist obligat a contractar una nova empresa.

Cortés ha explicat que l'Ajuntament s'ha vist obligat a contractar una nova empresa.

Els treballs de canalització de gas a Les Planes, que havien d'acabar al març, s'allargaran ja que s'ha rescindit el contracte amb l'empresa responsable per no realitzar les obres correctament. Les pluges també han dificultat el treball de les màquines que, ara, han d'obrir rases més grans per encabir també les canonades d'aigua.

Les obres per dotar de gas el districte de Les Planes havien de finalitzar a mitjans de març. No obstant, la durada dels treballs s'allarga després que el consistori hagi considerat que l'empresa concessionària, FOISA S.A, estava fent les obres 'massa ràpid' amb uns acabaments que no han agradat als veïns.

A més, a última hora s'ha detectat que s'hauran de fer rases més àmplies per donar cabuda a les canonades de l'aigua. Això, lligat a les precipitacions de les últimes setmanes, ha impedit que les obres es fessin correctament. Per aquest motiu, l'Ajuntament ha informat que s'ha contractat una nova empresa. Xavi Cortés és el regidor de Descentralització:

Xavi Cortés

La nova empresa ha recollit les peticions dels veïns i ha reconegut que les obres no s'han fet del tot bé


Ara, l'empresa Tigra continua els treballs d'instal.lació de 4.400 metres lineals de tub que donaran servei a més de 140 cases. L'empresa també s'encarregarà de revisar totes les canalitzacions per garantir que es compacten adequadament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.