ERC anuncia que defensaran 'fèrriament' la preservació de Can Busquets


Temes relacionats

Prop de 200 santcugatencs es manifesten en contra de la urbanització de Can Busquets (17/mai/04)


  • Comparteix:

Eduard Pomar espera que la Generalitat 'no aprovi' la modificació del PGM a La Floresta.

Eduard Pomar espera que la Generalitat 'no aprovi' la modificació del PGM a La Floresta.

ERC ha anunciat que, en cas que la Generalitat aprovi la modificació del PGM de la Floresta, s'oposaran, de totes totes, a la urbanització de Can Busquets. Els republicans han explicat que la seva votació a favor del desenvolupament urbanístic d'aquest sector va ser un 'error' i asseguren que, en cas que arribi aquest moment, no donaran suport a un possible pla especial de Can Busquets.

ERC de Sant Cugat s'ha sumat, aquest cap de setmana, a la manifestació en contra de la urbanització de Can Busquets tot i que, en el seu dia, van votar a favor de la modificació del PGM a La Floresta.

Durant la marxa, el portaveu republicà i tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha reiterat la voluntat d'Esquerra Republicana de preservar aquest espai i ha reconegut que el vot favorable d'ERC a la modificació del PGM de la Floresta, al ple del mes de setembre, va ser un 'error' motivat per la recent negociació del pacte de govern a càrrec de l'anterior executiva del partit, i que ara la nova executiva pretén 'corregir'.

Eduard Pomar

No acceptarem la urbanització de Can Busquets. Encara hi som a temps i esperem que la Generalitat no accepti la modificació del PGM de la Floresta.


En aquest sentit, Pomar ha assegurat que encara es pot 'aturar' la urbanització i ha manifestat la seva esperança que el govern de la Generalitat no doni la seva aprovació al projecte de modificació del PGM de la Floresta, que inclou la construcció de 64 xalets en aquest sector.

Eduard Pomar

ERC ha tingut un canvi d'executiva i hem tornat a defensar Can Busquets, però quan això va passar pel ple encara no hi havia hagut aquest canvi i la postura no estava clara.


En cas que el govern català doni finalment el vistiplau al projecte, el portaveu d'ERC ja ha avançat que votaran en contra del Pla Especial que s'haurà de tramitar per poder dur a terme aquest projecte urbanístic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.