Veïns de la Floresta fan sentir la seva veu per a la remodelació de tres places


  • Comparteix:

Uns 150 veïns han dit la seva sobre la remodelació de les places del Centre, Pere Planas i Pont del Diari de la Floresta. Els florestans han escrit les seves reivindicacions als diferents espais aquest dissabte, en el marc del procés participatiu d'obres del barri. Les idees dels veïns es treballaran les setmanes vinents en debats i fòrums veïnals.

Millorar la circulació dels busos, ampliar voreres i fer més espais per als vianants. Aquestes són algunes de les propostes que els veïns de la Floresta han llançat al consistori per millorar tres places del barri, aquest dissabte en una visita als diferents espais. Es tracta d'un projecte participatiu d'obres al districte, del Pla de millora de la Floresta. Pel regidor de Medi Ambient i comissionat de Participació Ciutadana, Joan Puigdomènech, és important que els usuaris diguin què en pensen.

Joan Puigdomènech

Es tracta que els projectes estiguin d'acord amb el que la gent espera. Els que ho utilitzaran són els que proposen.


La resposta veïnal ha estat major de l'esperada. Més de 150 persones s'han aplegat a les tres places durant tot el matí. Aquestes són algunes de les reivindicacions dels veïns per a la plaça del Centre i la plaça del Pont del Diari.

Veïns

Hauríem de potenciar el transport públic i evitar que la gent aparqui. / Trobo una mancança que no es contempli millorar el carrer de Emeterio Escudero.


Els florestans veuen amb bons ulls que el govern municipal els deixi opinar, tot i que recorden que fa més d'un any que es gestava el projecte.

Veïns

És interessant perquè pots aportar coses a l'Ajuntament. / Ens deixa parlar de les necessitats de la gent. / Són promeses de fa més d'un any però agraeixo que la materialitzin de manera concreta.


El president del consell de barri de la Floresta, Ramon Piqué, de la CUP, ha assegurat que hi ha total sincronia amb l'equip de govern en aquest procés participatiu.

Ramon Piqué

S'ha iniciat un procés per part de l'Ajuntament que està rebent el nostre suport i estem fent molt de manera conjunta.


Els dies 14 i 28 de novembre el Casino de la Floresta acollirà dos debats per encabir totes les idees i traçar un projecte comú. Puigomènech ha assegurat a Cugat.cat que les obres començaran l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.