Llum verda per la cessió d'uns terrenys municipals al Júnior F.C que tindran un ús públic


  • Comparteix:

Els terrenys, de 17.000 m2,  estan ubicats a la carretera de Rubí.

Els terrenys, de 17.000 m2, estan ubicats a la carretera de Rubí.

L'Ajuntament ha cedit al Júnior uns terrenys municipals de 17.000 metres quadrats ubicats a la carretera de Rubí on l'entitat construirà les seves noves instal.lacions. L'operació s'acompanya d'un conveni amb què el club esportiu garanteix que l'equipament tindrà un ús públic. El PSC i ICV han criticat la 'poca transparència' informativa del procés.

Amb els vots a favor de CiU, ERC i PP, el ple de l'Ajuntament ha aprovat la cessió al Júnior d'una pastilla de 17.000 metres quadrats.La cessió dels terrenys permetrà a l'entitat esportiva ampliar les seves instal.lacions amb la construcció d'un edifici i unes pistes poliesportives que podran explotar durant 50 anys.

L'alcalde ha remarcat que l'Ajuntament ha treballat per aconseguir el millor conveni possible. Lluís Recoder ha apuntat que s'ha treballat per aconseguir un bon acord tant pel club esportiu com per la ciutat i ha lamentat les crítiques de l'oposició que considera la 'cançó de l'enfadós'

Lluís Recoder

Portem molts mesos negociant aquest tema, i s'ha assolit el millor text i dono fe que s'ha fet el possible des de les àrees de Territori i Esports


L'alcalde també ha destacat que el Júnior fa una important inversió en aquesta operació, ja que assumeix la construcció de les instal.lacions que s'obriran a la ciutat.

El Júnior ha acceptat que el conveni es revisi cada 3 anys. Com a contrapartida a la cessió, el Júnior signarà un conveni amb el consistori per tal d'obrir les instal.lacions a les escoles i algunes entitats.

L'actuació, que s'emmarca dins el Pla Especial d'Instal.lacions Esportives, ha topat amb el PSC i ICV-EA que han retret a l'equip de govern la modificació del text a última hora sense informar prèviament l'oposició. El portaveu dels ecosocialistes, Xavi Boix, ha explicat que el seu vot en contra del conveni es deu sobretot a la manca de consens amb la Coordinadora d'Entitat Esportives i amb l'opisició, i ha afegit que el Júnior ha fet un bon negoci aconseguint 'gratuïtament' uns terrenys amb un conveni que és bastant 'millorable', ja que podria implicar més contraprestacions per la ciutat.

Xavi Boix

La ciutat s'emporta ben poc amb aquesta cessió a 50 anys que es fa al Júnior. Sant Cugat no treu prou profit.



Els socialistes també han criticat que l'Ajuntament hagi passat per alt l'opinió de la Coordinadora d'Entitats Esportives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.