Comença una reparació d'urgència de la plaça del Coll


  • Comparteix:

La brigada municipal començarà avui mateix una reparació d'urgència de la plaça del Coll, fins que l'empresa que ha vianantitzat la plaça pugui començar els arranjaments definitius. A instàncies de l'Associació de Veïns de la Plaça del Coll, l'alcalde ha impulsat aquesta mesura, provisional, davant l'avançat deteriorament de les lloses de la plaça.



La nova plaça, que es va vianantitzar ara fa un any, s'ha malmès pel pas de vehicles i autobusos que han aixecat les lloses. L'Ajuntament ja ha anunciat que el cost d'aquestes reparacions les assumirà l'empresa constructora, perquè el consistori encara NO ha recepcionat les obres.

L'equip de govern ha explicat que fins que no s'enderroqui l'antic escorxador de l'avinguda Ragull no es podrà obrir el Torrent d'en Xandri, i per tant, desviar el trànsit i el recorregut de l'autobús. Una vegada s'obri aquesta via, es podrà començar l'arrenjament definitiu de la Plaça i la seva vianantització total.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.