Neix una plataforma veïnal a Mira-sol que reivindica l'asfaltat de tots els carrers del districte


  • Comparteix:

Els veïns volen veure els carrers asfaltats en aquest mandat

Els veïns volen veure els carrers asfaltats en aquest mandat

Un grup de veïns de Mira-sol s'han constituït en una plataforma ciutadana per reclamar l'asfaltat del carrer Sòria i les vies del seu entorn. Els veïns acusen l'equip de govern d'incomplir les promeses d'urbanització del districte en aquest mandat i asseguren que reben un 'tracte discriminatori' en relació a la resta de Sant Cugat.

Una vuitantena de veïns del sector dels carrers Sòria i Sevilla, a Mira-sol, han iniciat els tràmits per constituir la Plataforma Veïnal dels Carrers Sense Asfaltar. El seu objectiu és posar de manifest l'estat 'lamentable' i 'tercermundista' en què, asseguren, es troben els seus carrers, que no estan asfaltats i pateixen especialment les conseqüències de les pluges i la pols acumulada. Ho explica un dels portaveus de la plataforma, Leandro Solé.

Leandro Solé

Estem discriminats. No tenim asfaltats els carrers. Si plou, s'acumula el fang, i si fa sol s'omplen de pols.


La plataforma, que actualment està finalitzant els tràmits per constituir-se legalment, ha adreçat un plec de cartes al Síndic de Greuges i un escrit amb una vuitantena de signatures a l'alcalde, denunciant la situació dels seus carrers. Els veïns es queixen, però, que encara no han rebut cap resposta per part de Lluís Recoder. Leandro Solé.

Leandro Solé

El Síndic de Greuges ha dit que estudiarà el tema, però l'alcalde no ens ha contestat. Hem començat a col·locar pancartes al carrer.


Els veïns acusen l'equip de govern de marginar-los i d'incomplir la promesa d'urbanitzar tot el districte durant el present mandat. A més, la plataforma s'ha volgut desmarcar de les associacions de veïns de Mira-sol que, asseguren, no són sensibles a les seves reclamacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.