La plaça de Mas Roig recordarà el passat vinícola de Sant Cugat


  • Comparteix:

Montse Turu ha explicat que volen recordar el passat relacionat amb el vi.

Montse Turu ha explicat que volen recordar el passat relacionat amb el vi.

La rotonda de la Plaça Mas Roig de Valldoreix reproduirà una antiga premsa de raïm per recordar el passat vitivinícola de la ciutat. Aquest és un dels detalls que conformarà la nova plaça que enfila la recta final de les obres amb la supressió dels pals de llum i telèfon. Tot i que no hi ha una data definitiva per la finalització dels treballs, l'EMD assegura que en breu els ciutadans podran descobrir i gaudir de la nova fesomia de la plaça.

La imatge de la plaça de Mas Roig ha canviat considerablement durant aquest darrer mes. Després dels treballs d'asfaltat de la via, ara s'està treballant ja en l'arranjament de la rotonda central.

Segons ha explicat la presidenta de l'EMD, Montse Turu, només queda acabar de retirar els pals de llum i telèfon, posar mobiliari urbà i decorar la plaça amb una premsa de raïm en record al passat vitivinícola de Valldoreix.

Montse Turu

Queda per acabar de treure els pals de llum i telèfon, posar mobiliari urbà i acabar la rotonda del mig amb enjardinat i una premsa de raïm.


Pel que fa al calendari previst, Turu assegura que no poden donar una datat d'acabament de les obres però que serà en breu, ja que només falta ultimar alguns detalls.

Montse Turu

Els treballs s'estan acabant i estem en fase de detalls. Nosaltres estem contents per com està quedant.


Les obres de remodelació d'aquesta plaça van començar fa un mes i mig amb la voluntat de regular la circulació per aquesta zona i millorar tant l'accés a la plaça com l'aparcament. El projecte s'emmarca també dins una iniciativa més àmplia de remodelació de les places i espais espais públics de Valldoreix



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.