L'Ajuntament fa enderrocar dues construccions il·legals a Can Barata i Mira-sol


  • Comparteix:

Les actuacions han estat executades per l'ârea de Territori que dirigeix Mercè Conesa.

Les actuacions han estat executades per l'ârea de Territori que dirigeix Mercè Conesa.

L'Ajuntament ha ordenat enderrocar dues construccions il·legals situades al carrer Àvila de Mira-sol i el Camí dels Monjos a Can Barata. En tots dos casos, l'enderroc s'ha efectuat per compte del propietari tot i que en el cas de Can Barata es va requerir la presència de la Policia Local ja que la demolició no s'havia iniciat en la data i hora fixada.

En el cas de Mira-sol, es tracta de l’ampliació d’una casa unifamiliar que, segons ha explicat l'Ajuntament, envaïa espais lliures de la parcel·la. A Can Barata, en canvi, els propietaris havien iniciat, sense el permís corresponent, una ampliació que no s’ajusta als paràmetres urbanístics. A més s'havia aixecat una edificació auxiliar en els espais lliures de la parcel·la.

L’execució d’enderroc, en el cas del Camí dels Monjos, es va realitzar mitjançant amb l'autorització del Jutjat del Contenciós Administratiu número 10 de Barcelona; mentre que a can Barata es va executar una sentència ferma del Jutjat del Contenciós Administratiu número 13 de Barcelona.

En tots dos casos es tracta d'una d’infracció urbanística ja que són construccions situades als espais lliures de la parcel·la. A més, excedien el percentatge d’ocupació màxima autoritzada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.