La connexió entre el Parc Central i Can Matas s'inicia amb la construcció de la rotonda de la carretera de Vallvidrera

La rotonda permetrà l'accés al Turó de Can Matas i al carrer Manel Farrés que dóna al Parc Central.

Urbanisme

Publicat el 3/jun/04 per Vanesa Hernandez

L'accés a la carretera Vallvidrera des del carrer Manel Farrés quedarà tallat al trànsit a partit de la setmana vinant i durant sis mesos per permetre la construcció d'una rotonda i pas soterrat. També queden tallats els accessos a la carretera pels carrers Josep Vidal i Jaume Perich. Es tracta de les accions prèvies abans d'iniciar l'execució del pas soterrat que connectarà el Parc Central i el Turó de Can Mates.

La rotonda es construirà a la mateixa carretera de Vallvidrera, en l’encreuament amb Manel Farrés. Els treballs de construcció de la rotonda s’aprofitaran per foradar també per sota la carretera de Vallvidrera. Una vegada feta aquesta acció, s’iniciaran els treballs d’adequació d’un pas soterrat per a vianants que connectarà el Parc Central amb el Turó de Can Mates.

Els talls, que s'efectuaran a partir de la setmana vinent, se senyalitzaran pertinentment i s'habilitaran itineraris alternatius pels conductors que vulguin accedir des del Parc Central a la carretera de Vallvidrera i viceversa.

Recordem que l'objectiu és unir per sota el Parc Central amb el turó de Can Matas on es construirà un dels parcs urbans més grans de Catalunya amb 20 hectàrees d'extensió. El nou parc té un cost aproximat de 10 milions d'euros i estarà enllestit en un termini d'uns dos anys.