La carretera de Roquetes es talla al trànsit per poder construir una rotonda al lateral de la B-30

Els semàfors de la B-30 se substituiran per rotondes per fer més fluïd el trànsit.

Urbanisme

Publicat el 10/jun/04 per Ester Castanyer

La carretera de Roquetes quedarà tallada al trànsit a l'alçada del lateral de l'AP-7, un cop acabat el curs escolar, amb motiu de les obres de construcció d'una rotonda a la B-30. La supressió dels semàfors permetrà, segons Foment, millorar la circulació de la via i evitar les retencions que es es produixen en els punts semafòrics.

El projecte de supressió dels semàfors actuals de la B-30 i la seva substitució per rotondes comença a fer-se realitat. Aquest mateix estiu, el Ministeri de Foment tirarà endavant el projecte que pretén reduir les retencions en aquesta via.

Les obres per construir aquestes rotondes implicaran, però, que la carretera de Roquetes quedi tallada al trànsit en el tram en que creua la B-30 i connecta amb el polígon de Can Sant Joan. Així ho ha explicat l'alcalde, que ha afegit que per facilitar el trànsit, els vehciles podran desviar-se i agafar l'avinguda Alcalde Barnils fins a l'altra banda de l'autopista. Tot això serà però un cop acabat el curs escolar, moment en que disminueix el volum de vehicles.

Lluís Recoder

Tallarem la carretera de Roquetes, tot i que es podrà agafar el vial que gira a l'esquerra cap al Viaró. El tall serà per les obres de la rotonda que ha de fer Foment.


El resultat final d'aquests treballs serà una rotonda que permeti connectar la carretera de Roquetes amb el polígon de Can Sant Joan, a l'altra banda de l'autopista, i des de la qual també es podrà accedir a la Via Augusta. Pel que fa al lateral de l'autopista, el projecte preveu que passi per sota de la rotonda.

Lluís Recoder

Hi haurà la rotonda i d'allà sortirà la Via Augusta. El lateral de l'autopista passarà per sota, serà com un escalextrix.


Recordem que, prèviament, l'avinguda Alcalde Barnils també es tallarà al trànsit, entre Coll Favà i el CAR, els propers dies 21 i 22 de juny per permetre els treballs de repavimentació de la via.