La Campanya Contra el Quart Cinturó exigeix que es posi en marxa la línia de RENFE entre Papiol i Mollet


  • Comparteix:

La plataforma ha 'inugurat' de forma simbòlica l'estació de Coll Favà

La plataforma ha 'inugurat' de forma simbòlica l'estació de Coll Favà

La Campanya Contra el Quart Cinturó exigeix als governs estatal i català que es posi en marxa d'una vegada la línia de RENFE per a passatgers entre Papiol i Mollet. Aquesta plataforma considera una 'irresponsabilitat' que, després de la inversió feta per remodelar les estacions de Rubí i Sant Cugat, aquesta línia pugui trigar encara dos o tres anys a funcionar. Així ho han afirmat durant un acte a l'estació de RENFE de Coll Favà.

Els integrants de la campanya contra el Quart Cinturó han reiterat la necessitat de potenciar una xarxa ferroviària que enllaci el Vallès Oriental i Occidental amb el Baix Llobregat.

Maties Serracant, portaveu de la campanya contra el quart cinturó, considera que després d'invertir més d'un milió d'euros per remodelar les estacions de RENFE de Sant Cugat i Rubí, és una irresponsabilitat no posar en marxa aquesta línia de rodalies en tot el seu recorregut.

Maties Serracant

Volem demostrar que la línia podria funcionar ja que les estacions estan remodelades, i exigim la posada en funcionament.


Des d'aquesta plataforma creuen que aquesta ha de ser l'alternativa al projecte del Quart Cinturó, ja que segons afirmen els problemes actuals del trànsit rodat en aquesta zona no són tant de capacitat de les autopistes com dels enllaços entre autopistes i les carreteres actuals.

Maties Serracant

El problema del trànsit rodat no és per manca de capacitat de les autopistes sinó per manca d'enllaços.


Des de la campanya contra el quart cinturó esperen que els governs estatal, català i també locals acabin sent sensibles a les dades, que segons afirmen, demostren la necessitat de potenciar per sobre de tot el transport ferroviari. Tot i això, la reivindicació contra el quart cinturó continua, i aquest diumenge hi ha prevista una manifestació a terrassa amb el lema 'ara el podem aturar'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.