Tallat el trànsit de la plaça Borràs per les obres que connectaran Mira-sol i Can Mates


  • Comparteix:

Es calcula que les obres duraran uns dotze mesos

Es calcula que les obres duraran uns dotze mesos

Les obres de remodelació de la plaça Borràs de Mira-sol han obligat a tallar el trànsit en aquest espai. Les rutes alternatives per accedir al nucli del districte són l'avinguda Bilbao i els carrers Rovira i Virgili i Ramon Muntaner. Les obres de la plaça de l'estació de Mira-sol serviran per connectar el centre del districte amb la zona de nou creixement de Can Mates, i inclouran la construcció de dos passos per sota de la via dels ferrocarrils.

Les obres de remodelació de la plaça Borràs, que van a càrrec de la Junta de Compensació del barri del Turó de Can Mates, modificaran l'entorn de l'estació de Mira-sol però mantenint la fesomia actual, amb la rotonda al centre. Els treballs inclouran l'expropiació i enderroc d'una casa que actualment està dins d'una zona verda al perímetre de la plaça i el manteniment d'un aparcament en superfície d'unes 30 places gratuïtes allà on actualment hi ha el pàrquing provisional de l'estació.

La intenció del consistori és connectar, a través de dos passos soterrats, el barri històric de l'estació de Mira-sol amb la nova centralitat que s'està construint al turó de Can Mates, de manera que la zona de nou creixement no quedi aïllada de la resta del districte. Ho explica la tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

La plaça Borràs servirà per interconnectar les dues zones de Mira-sol, el nucli de l'estació i el nou barri de Can Mates.


Les obres de remodelació de la plaça Borràs han obligat ja a tallar el trànsit rodat per aquest espai. Les rutes alternatives, degudament senyalitzades, per accedir al nucli de Mira-sol són l'avinguda Bilbao i els carrers Rovira i Virgili i Ramon Muntaner. Des de l'avinguda Bilbao s'ha habilitat un enllaç que connecta el vial perifèric de Mira-sol, el carrer Montserrat Roig, que circula en paral·lel a la via dels Ferrocarrils de la Generalitat i desemboca a l'Hospital General de Catalunya.

Es preveu que les obres de la plaça Borràs duraran aproximadament un any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.