Tallen l'accés a l'E-9 des del SCCC per les obres de perllongació d'un pont a l'avinguda Europa


  • Comparteix:

Les obres duraran fins el 30 de juliol

Les obres duraran fins el 30 de juliol

El carrer Migdia quedarà avui tancat al trànsit fins les 6 de la tarda a conseqüència de les obres d'enderrocament d'uns edificis. D'altra banda, des d'avui i fins el proper 30 de juliol, l'accés a l'autopista E-9 des del Sant Cugat Centre Comercial també romandrà tancat al pas de vehicles.

Uns treballs d'enderroc al carrer Migdia obligaran avui a tallar el trànsit en aquest carrer fins les 6 de la tarda. Els vehicles que vulguin accedir al carrer Vallès des del carrer Migdia ho hauran de fer des de la Rambla del Celler.

També a partir d'avui i fins el proper divendres 30 de juliol, les obres de perllongació del nou pont de l'avinguda Europa obligaran a tallar l'accés a l'E-9 des del Sant Cugat Centre Comercial a través d'aquesta avinguda.

Durant aquest període, l'accés a la Ciutat Esportiva des del Centre Comercial estarà garantit a través d'un pas exclusiu, i l'alternativa per accedir a l'E-9 des del SCCC es farà per la B-30, que es pot agafar a la rotonda de la carretera de Rubí. En sentit contrari, des de l'E-9 fins el Sant Cugat Centre Comercial, s'habilitarà un carril que facilitarà el pas normal dels vehicles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.