Les obres de canalització de serveis mantindran tancats, durant l'estiu, diversos carrers del centre


  • Comparteix:

L'Ajuntament vol concentrar les obres a l'estiu per evitar molèsties

L'Ajuntament vol concentrar les obres a l'estiu per evitar molèsties

Durant els mesos de juliol i agost alguns carrers del centre de la ciutat quedaran tancats per les obres de canalització de serveis. L'objectiu de l'Ajuntament és concentrar durant el període de vacances totes les obres de les companyies de serveis per evitar l'obertura constant de carrers.

Els carrers Sant Bonaventura, Rambla del Celler, Roselló i Francesc Moragas es tancaran durant diversos dies de juliol i agost per realitzar la canalització de serveis de les empreses Auna, Al-Pi i Fecsa-Endesa. La tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, explica que la voluntat del consistori és coordinar els calendaris de totes les companyies per minimitzar l'impacte de les obres.

Mercè Conesa

Les obres de canalització de serveis de totes les companyies es duren a terme alhora entre els mesos de juliol i agost


L'Ajuntament ha proposat a les companyies de serveis concentrar les obres en les temporades d'estiu i d'hivern. Amb això, l'Ajuntament intenta evitar l'aixecament constant dels carrers, tal com explica Mercè Conesa, tinent d'alcalde de territori.

Mercè Conesa

Les obres que impliquin aixecament de carrers es realitzaran durant els mesos de juliol i agost o durant els mesos de gener i febrer


Durant el mes d'agost, també s'obriran, per fer passar els cables de fibra òptica, alguns carrers del l'entorn de l'escola Joan Maragall i la Plaça Rafael Casanova i dels voltants de la Plaça del Coll. En principi totes les obres acabaran a principis de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.