El nou sistema d'escombraries s'acabarà d'implementar la setmana vinent


  • Comparteix:

L'Ajuntament acabarà d'implementar la propera setmana el nou sistema de recollida d'escombraries amb càrrega lateral a la dreta a diversos carrers, de manera que tota la ciutat comptarà amb aquests nous camions. El sistema obliga a canviar de costat algunes zones d'estacionament i contemplar alguns problemes amb zones de càrrega i descàrrega.

Els nous camions d'escombraries tenen un capacitat tres vegades més gran que la dels antics contenidors, i poden solucionar alguns problemes de trànsit, ja que la recollida de la brossa és més ràpida. Cristina Paraira, regidora de Serveis Urbans, explica aquestes característiques i el nombre de litres de capacitat d'aquests nous contenidors.

Cristina Paraira

Els nous contenidors tenen una capacitat de 3.200 litres, tres vegades més que la dels antics, i es millorarà el trànsit al ser un sistema de recollida més ràpid


Per poder implementar aquest nou sistema s'estan efectuant alguns canvis de costat de l'estacionament de vehicles als carrers Barcelona, Martorell, Mercè Rodoreda i Montserrat, en el tram que va des del carrer Sant Llorenç al carrer Orient. Un cop quedi definitivament implantat el sistema en aquesta zona, tota la ciutat el tindrà, exceptuant Valldoreix, on la recollida es fa porta a porta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.