El barri de Can Barata compta ja amb 6'7 quilòmetres de carrers urbanitzats


  • Comparteix:

Les obres s'inauguren coïncidint amb la Festa Major del barri

Les obres s'inauguren coïncidint amb la Festa Major del barri

Coincidint amb la Festa Major de Can Barata, aquest dissabte s'inauguren oficialment les obres d'urbanització del barri, que s'han allargat 4 anys. En total, s'han urbanitzat 6'7 quilòmetres de carrers i el cost total del projecte és de quasi 3 milions d'euros.

Les obres d'urbanització del barri de Can Barata - La Font Xica van començar ara fa 4 anys, durant l'anterior mandat, i s'han allargat fins ara per problemes amb l'empresa responsable d'executar-les.

Finalment però, els veïns poden gaudir d'aquests treballs, que han comportat la urbanització d'un total de 6'7 quilòmetres de carrers i que han afectat 162 parcel·les. Per als veïns, la inauguració d'aquestes obres és un dia molt especial ja que posa fi a 4 anys de treballs per aconseguir tenir els carrers asfaltats i totes les línies de serveis necessàries. Així ho ha explicat la presidenta de l'Associació de Propietaris i Veïns de Can Barata - Font Xica, Isabel Sànchez.

Isabel Sànchez

Per noslatre sés un dia de glòria perquè tenim els carrers asflatats i totes les línies de serveis com gas, ADSL etc.


Sànchez ha afegit que aquest projecte s'ha pogut fer realitat sobretot gràcies a l'esforç dels veïns, però també amb la col·laboració de l'Ajuntament, que des de l'àrea de Territori ha treballat per resoldre els problemes amb la primera empresa responsable de les obres.

Isabel Sànchez

L'empresa que havia de fer les obres va ser una desgràcia. Vam parlar amb l'Ajuntament, vam canviar d'empresa i ha estat gràcies a l'esforç de tots.


Aquestes obres han costat prop de 3 milions d'euros, que s'han pagat mitjançant contribucions especials dels veïns i una aportació del consistori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.