Can Barata estrena els seus carrers acabats d'asfaltar


  • Comparteix:

L'alcalde recorda que encara queda feina per fer i convertir Can Barata en un barri amb els mateixos serveis que els altres

L'alcalde recorda que encara queda feina per fer i convertir Can Barata en un barri amb els mateixos serveis que els altres

Coincidint amb la Festa Major de Can Barata, l'alcalde Lluís Recoder ha inaugurat oficialment les obres d'urbanització del barri, amb un acte que ha servit per recordar la història d'aquests treballs, que s'han allargat 4 anys. En total, s'han urbanitzat 6'7 quilòmetres de carrers i el cost total del projecte és de quasi 3 milions d'euros.

Aquest projecte s'ha pogut fer realitat gràcies a l'esforç dels veïns, però també amb la col.laboració de l'Ajuntament. Des de l'àrea de Territori s'ha treballat per resoldre els problemes amb la primera empresa responsable de les obres. La presidenta de l'Associació de Propietaris i Veïns de Can Barata - Font Xica, Isabel Sànchez, creu que a partir d'ara la situació s'ha de normalitzar.

Isabel Sánchez

Des del barri hem demostrat que allò que no fan des de l'Ajuntament ho fem nosaltres. Però aquesta situació s'ha d'acabar.


De la seva banda, l'alcalde ha dit que ara s'ha de mantenir la 'velocitat de creuer' per a fer de Can Barata un barri com els altres. Lluís Recoder ha repassat les coses que encara queden per fer.

Lluís Recoder

D'equipaments falten tots. Ara hem fet un pas, que és urbanitzar, però falten les zones verdes, zones d'esbarjo pels nens i algun departament esportiu.


L'acte ha acabat amb un dinar, en el qual hi han participat gairebé 400 persones, entre elles el mateix alcalde i la tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.